Annie

Filtrering

ANNIE

En serie mycket populära matmöbler gjorda i aluminium, Gaumo™ och Textilene™. 

Gaumo™ består av återvunnen plast som präglats för att ge ett livligt, träliknande utseende. Vad gäller Annie kan du välja på färgerna svart eller teakmönstrat. Materialet behöver ingen särskild skötsel.

Textilene™ är ett slags tyg i konstmaterial. Textilene™ klarar både solens strålar utan att blekas särskilt mycket och tål regn på ett mycket bra sätt. Perfekt för trädgårdsmöbler!

Fåtöljen i Annie-serien är smidigt hopfällbar för enkel förvaring. Med ett lätt lyft på armstöden kan ryggens lutning ställas i sju olika lägen. Både matstol och vilstol i ett alltså.

Vilket bord passar då till Annie? Färg- och materialmässigt finns två bord som tagits fram för att passa bra till Annie. Ett helsvart på 80x140 och ett med teakfärgad skiva med måtten 90x150. Oavsett vilket du väljer är det gjort i aluminium och Gaumo™.

Passande dyna? Annie är en fåtölj där dynfamiljen 9807 passar riktigt bra. På bilderna här intill syns dynan "Milano 9807070". Dynmodellen Milano 9807 finns inte bara i svart. Testa att söka efter "9807" i sökfönstret ovan till höger!

 

Visar 5 Produkter

ANNIE POSITIONSFÅTÖLJ


Fåtöljen i Annie-serien är smidigt hopfällbar för enkel förvaring. Med ett lätt …

ANNIE POSITIONSFÅTÖLJ


Annie-seriens fåtölj är smidigt hopfällbar för enkel förvaring. Med ett lätt lyf…

ANNIE BORD 90X150 CM


Snyggt och rejält matbord som är framtaget särskilt för Annie-serien. Bordet…

BIBBI BORD 80X140 CM


Snyggt matbord med bordsskiva på 80x140 cm. Bordet är gjort av aluminium och…

MILANO DYNA HÖG


Milano 9807070 passar de flesta av på marknaden förekommande positionsfåtöljer. …